Saturday, July 10, 2004

Dag 9: San Francisco en thuisvlucht

Vanochtend hebben Rick en ik de kinderen laten uitslapen, terwijl wij met een Starbucks langs Fisherman's Wharf liepen. Helaas was alles, zoals iedere ochtend in de wolken en konden we de Golden Gate bridge bijvoorbeeld niet zien vanaf het strandje bij Pier 47. Wel zagen we er zeer dappere mensen zwemmen! Het leek alsof ze naar Alcatraz gingen, maar misschien was het alleen een lange afstand zwem, want op een gegeven moment keerden ze allemaal weer terug. Sommigen droegen pakken, maar de meesten hadden alleen een zwempak aan. Brrrrr!!!

We kochten wat gekke Alcatraz t-shirts voor ons en de kinderen en om kwart voor tien waren we terug op de kamer. Na een snelle douche en wat inpakken gingen we op zoek naar een restaurant met ontbijt, want om 10:30 houden de meesten op met serveren. De Fuddruckers, waar we aanvankelijk heen wilden gaan, was al klaar met ontbijt, dus zijn we terug gegaan naar het Ierse restaurantje aan Columbus Street, waar we aan het begin van de vakantie lekker hadden gegeten.

Na het ontbijt hebben we alles ingepakt en omdat we hadden gevraagd om een late checkout konden we alles tot 13 uur in de kamer laten. We hebben de resterende twee uur goed besteed langs Fisherman's Wharf, sweatshirts gekocht en naar de straatartiesten gekeken. Ook kon ik natuurlijk niet weggaan zonder de garnalen en crab cocktail van de standjes aan de Wharf te hebben geprobeerd. Die zijn echt aan te raden! Als je van vis houdt zit je in San Francisco goed!

Al te snel werd het 13 uur en reden we richting vliegveld. Terwijl ik dit typ zitten we op het vliegveld te wachten tot we aan boord kunnen. We hebben hier internet, dus de wachttijd vloog om. Nog 6 uur en dan staan we weer aan de oostkust, na middernacht onze tijd, en kunnen we terugzien op een heel drukke, maar fantastische week!

4 Comments:

Blogger rob said...

Hoi Petra,

Heb genoten van je verslag het geeft toch een beetje vakantiegevoel.
Vond je 1 dag Yosemite niet erg kort.
Gr.
Rob

12:38 PM  
Blogger Kasaka said...

Hoi Rob,

Ja, inderdaad, achteraf gezien hadden we er langer kunnen doorbrengen. Maar ja, dan nog maar eens terug (hoewel er nog zoveel meer natuurschoon te zien is in dit land en bij onze noorderburen!).

9:22 AM  
Blogger tybx96xpno said...

This comment has been removed by a blog administrator.

7:35 AM  
Blogger mattgonzo0232 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

5:27 PM  

Post a Comment

<< Home